Voldexon

Total: 0 Lei cu TVA

Termeni și condiții

1. Conditii de utilizare

Acest site este detinut si administrat de catre S.C. VOLDEXON S.R.L., avand datele de identificare RO34329890, J12/1005/2015, cu sediul sat Florești, comuna Florești, str. Florilor nr. 320, jud. Cluj
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.voldexon.ro implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor stabilite de catre administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a acestui site web, care este detinut si administrat de S.C. Voldexon S.R.L., se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos.
Administratorii acestui site isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile oricand, fara nici un preaviz sau notificare. De aceea, va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati site-ul. In acest sens va informam ca fiecare accesare a site-ului reprezinta o acceptare expresa a termenilor si conditiilor de utilizare.
Vizitarea si utilizarea acestui site se pot face numai daca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa incetati sa mai accesati sau sa folositi in orice fel site-ul www.voldexon.ro.

2. Protectia datelor personale

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra colecteaza datele personale in vederea facturarii si expedierii produselor, a propriilor materiale informationale, promotionale si publicitare catre clientii sai.
Prin crearea unui cont utilizator in cadrul site-ului www.voldexon.ro va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre S.C. Voldexon S.R.L. si ulterior arhivate in servere securizate. Arhivarea datelor dumneavoastra personale se face atat in scopul inlesnirii modului de efectuare a comenzilor dumneavoastra viitoare, cat si in scopul desfasurarii de catre societatea noastra de activitati de marketing direct.
Datele dumneavoastra personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fara acordul dumneavoastra, insa ele vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau altor autoritati, care in baza legii au dreptul sa solicite aceste date.
Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile si/sau furturile de informatii cauzate de defectiuni ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, server-ul, email-urile expediate nu contin virusi sau alte elemente care pot dauna calculatorului dumneavoastra.
In conditiile in care, ulterior creari unui cont utilizator, nu mai doriti ca S.C. Voldexon S.R.L. sa foloseasca datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne transmiteti o cerere simpla in acest sens la adresa: office@voldexon.ro. In acest caz contul utilizator al dumneavoastra va fi sters din serverele S.C. Voldexon S.R.L.

3. Pretul

Preturile afisate in cadrul site-ului www.voldexon.ro sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate sunt valabile la momentul accesari paginii unde acestea sunt afisate, S.C. Voldexon S.R.L. rezervandu-si dreptul de a le modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare.

4. Livrarea produselor

S.C. Voldexon S.R.L. se obliga sa proceseze toate comenzile si sa expedieze produsele comandate (in limita stocului disponibil) in termen de maxim 48 - 72 de ore de la data efectuarii fiecarei comenzi. Produsele sunt considerate livrate in momentul predarii acestora catre curier.

5. Returnarea/schimbul marfurilor

Conform ordonanței de guvern nr.34/2014:
“Art.9 Dreptul de retragere
(1) Cu excepţia cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14
(2) Fără a aduce atingere art. 10, perioada de retragere menţionată la alin. (1) expiră în termen de 14 zile de la ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor.
Art.11 Exercitarea dreptului de retragere
(1) Înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informează profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract. În acest scop, consumatorul va face o altă declaraţie neechivocă în care îşi exprimă decizia de retragere din contract.
Art.13 Obligaţiile care revin profesionistului în cazul retrageri
1) Profesionistul rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului în conformitate cu art. 11.
Art.14 Obligaţiile consumatorului în cazul retragerii
1) Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
2) Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care profesionistul acceptă să suporte acele costuri sau în care profesionistul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator. În cazul contractelor în afara spaţiilor comerciale, în cazul cărora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul încheierii contractului, profesionistul preia produsele pe cheltuiala sa dacă produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin poştă”
ATENȚIE !
•    La retur sunt acceptate doar produsele care respectă întocmai forma în care ele au fost livrate, însoțite de factura de achiziție.
•    Sub nici o formă nu se admit la retur produse care au fost desfăcute, testate, nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori șterse.

6. Limitari

S.C. Voldexon S.R.L. incearca, in cadrul site-ului, sa ofere clientilor sai o descriere cat mai detaliata asupra produselor sale, insa nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului www.voldexon.ro este completa sau total lipsita de erori. De asemenea S.C. Voldexon S.R.L.nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificari fara anuntarea in prealabil ale datelor, preturilor sau structurii site-ului.

7. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.voldexon.ro este protejat conform legii dreptului de autor si legilor privind drepturile de proprietate intelectuala. Folosirea fara acordul scris al S.C. Voldexon S.R.L. a oricaror elemente apartinand site-ului www.voldexon.ro se pedepseste conform legilor in vigoare.
Societatea ii confera utilizatorului dreptul de a descarca informatiile de pe site doar in vederea folosului propriu, necomercial, cu conditia de a nu modifica simbolurile si textul cu privire la copyright si drepturile de autor. Societatea NU confera dreptul utilizatorului de a modifica partial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul societatii. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web.

8. Informatii, comunicari

Cei care acceseaza / viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari pe adresa de e-mail office@voldexon.ro atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. Sunt incurajate comentariile si comunicarile care transmit idei, sugestii, intrebari, informatii cu privire la site-ul, produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.
In cazul in care ne sunt trimise informatii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, fax, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui si prezenta aceste informatii prin orice mijloace.