Voldexon

Total: 0 Lei cu TVA

E-Licitatie.ro

 Consultanți și tehnicieni profesioniști

Îți oferim servicii de cea mai înaltă calitate de consultanță pe tot parcursul procesului de achiziție. Specialiștii noștri te vor ajuta să alegi cele mai potrivite produse și soluții eficiente, toate la cele mai bune prețuri. Nu rămâne decât să ne contactezi!

 

 

 

Produse disponibile și in SEAP

Îți punem la dispoziție orice produs SC VOLDEXON SRL pe platforma SEAP. Așteptăm mai multe informații despre necesitățile pe care le are instituția, iar de restul promitem să ne ocupăm noi. 

 

 

 

Oferte profesionale

Iți oferim soluții personalizate și eficiente, prețuri competitive, produse de cea mai înaltă calitate și oferte special create pentru a satisface nevoile și bugetul tău.

 

 

 

Gamă extinsă de produse

Te așteptăm să alegi din peste 2 500 de produse extrem de variate. Alege din brand-uri profesionale precum Tork, Purell, Voldexon, Ecolab, Kimberly-Clark și altele.

 

 

 

Plăți la termen

Pentru că ne dorim o colaborare cât mai productivă, ne adaptăm constant modului de lucru și termenelor de plată necesare unui parteneriat de durată.

 

 

 

Retur

Pentru că ești partenerul nostru și ne dorim să ai o experiență cât se poate de plăcută pe decursul colaborării, beneficiezi de drepturile legale de retur pentru orice produs achiziționat.